Hoelang smelt je chocolade in de magnetron?

Chocolade smelten in de magnetron

Chocolade smelten in de magnetron is een snelle en gemakkelijke manier om het te bereiden. Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om desserts te maken, zoals gesmolten lavacakes of chocoladefondue.

Hoelang smelten van chocolade?

Magnetron in periodes van 20 seconden, na elk roeren, tot het helemaal glad is.

Test Keukentip: Chocolade blijft smelten als je het uit de magnetron haalt. Als je de chocolade in de magnetron zet tot hij er helemaal gesmolten uitziet, loop je het risico dat de chocolade verbrandt.

chocolade smelten in magnetron

Hoe smelt je chocolade in de magnetron?

Om de chocolade te smelten, moet je deze in stukjes breken en in een magnetronbestendige kom doen. Doe wat water in een andere magnetronbestendige kom en plaats deze bovenop de chocoladekom. Hierdoor ontstaat er stoom die de chocolade gelijkmatig laat smelten.

De eerste stap is het breken van de chocolade zodat er niet meer dan 2 blokjes over zijn. Je kunt hiervoor een mes of je handen gebruiken – welke methode je ook het beste vindt! De volgende stap is het vinden van een magnetronbestendige schaal die op je schaal met gebroken stukjes chocolade past (dit zou moeten).

Wat is chocolade?

Chocolade is een voedingsproduct dat wordt gemaakt van cacaobonen. Het wordt meestal gezoet met suiker en kan ook melk, vanille en andere ingrediënten bevatten.

Chocolade kan worden gebruikt als ingrediënt in verschillende desserts. Het wordt ook gebruikt als ingrediënt in sommige hartige gerechten, zoals molesaus of chili con carne.

Hoe maak je chocoladefudge in de magnetron

Dit is een recept voor fudge in de magnetron dat gemakkelijk te maken is. Je kunt het gebruiken als decadent dessert of als cadeau voor iemand.

Ingrediënten:

– 1/4 kop boter

– 1/2 kop suiker

– 3 eetlepels cacaopoeder

– 1 eetlepel melk

– 1 theelepel vanille-extract

– 2 eetlepels bloem

– 3 eetlepels halfzoete chocoladeschilfers

– 3 eetlepels gehakte noten (optioneel)

Conclusie: de beste manieren om uw magnetron te gebruiken om heerlijke lekkernijen te maken

Dit artikel behandelt de beste manieren om je magnetron te gebruiken om heerlijke lekkernijen te maken.

Mijn favoriete manier om mijn magnetron te gebruiken is door chocolade te maken. Het smelten is zo makkelijk en snel, en het smaakt heerlijk bij veel desserts!

Foto van auteur

Rita Verzonk

Sinds Rita haar eerste baan als kok opzij heeft gezet voor een succesvolle blog, is het niet gek dat ze nooit meer terug wil naar de restaurants. Want waarom zou je het gemak en het comfort van je eigen huis verlaten, als je net zo lekker eten op je eigen eettafel kunt zetten?

Plaats een reactie